Demiroğlu Bilim Üniversitesi Tanıtım ve Tercih Günleri

29 Temmuz - 15 Ağustos Tarihleri arasında Üniversitemizin akademik kadrosundaki değerli Öğretim Üyelerimizden ve Öğrencilerimizden bölümlerimiz, programlarımız ve alacağınız eğitim hakkında detaylı bilgi alabilir, öğrencilerimiz eşliğinde kampüslerimizi gezip eğitim alanlarınızı, dersliklerinizi ve eğitim hastanemizi görebilirsiniz.

Tanıtım Ofislerimiz

Tıp Fakültesi:
  • İstanbul Florence Nightingale Hastanesi 1.Kat Konferans Salonu A  (İzzetpaşa Mah, Abide-i Hürriyet Cd No:166, 34381 Şişli/İstanbul)
  • Esentepe Merkez Kampüs 2. Kat (Büyükdere Cad. No:120/1 34394 Esentepe Şişli / İstanbul)
Sağlık Bilimleri Fakültesi:
  • İstanbul Florence Nightingale Hastanesi 2.Kat Konferans Salonu  (İzzetpaşa Mah, Abide-i Hürriyet Cd No:166, 34381 Şişli/İstanbul)
  • Esentepe Merkez Kampüs 3. Kat (Büyükdere Cad. No:120/1 34394 Esentepe Şişli / İstanbul)
Fen-Edebiyat Fakültesi, Florence Nightingale Hastanesi Hemşirelik Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu: