14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun
Zorlu Tıp mesleğini insan onuruna yakışır şekilde büyük bir fedakarlıkla yerine getirmeye çalışan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun.

Kahramanmaraş’ ta meydana gelen ve pek çok şehrimizde etkisi hissedilen afette, vefat eden bütün vatandaşlarımıza Allah’ tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyorum. Devlet ve Millet olarak birlik, beraberlik ve dayanışma içinde bu afetin de üstesinden geleceğimize inanıyorum.

Sevgili Öğrenciler; aldığınız eğitimle insan sağlığı ve meslek onurunu herşeyin üstünde tutarak bilgi, beceri ve emeğinizle insan ve toplum sağlığına en iyi şekilde hizmet edeceğinize güveniyorum, bu zorlu ve mukaddes yolculukta Üniversitemiz ve Şahsım her daim yanınızda olacaktır. Hepinizin 14 Mart Tıp Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Prof. Dr. Çavlan Çiftçi